Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve 05 – 13 Nisan 2014 tarihlerinde Antalya ilinde yapılacak olan “1 Etap 3 Bant Türkiye Büyükler Bilardo Şampiyonasına Adıyamanlı bilardocular da katılıyor.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 4 bilardo sporcusu Antalya ilinde yapılacak olan bilardo şampiyonasına katılacağını belirten İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, sporcuların Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Bilardo sporunun Adıyaman’da hızlı bir şekilde yaygınlaştığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı;” 1 Etap 3 Bant Türkiye Büyükler Bilardo şampiyonasına ilimizden başarılı 4 sporcumuz katılacak. Müdürlük olarak bilardo sporunun ilimizde yaygınlaşması için deneyimli sporcularımız gençleri yetiştiriyor. Genç bilardocularımızın hepsi çok başarılı ve gelecek vaat ediyor. Ben Antalya ilinde düzenlenecek olan Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Sporcularımız elde edecekleri başarılarının karşılığında ilimize madalya döneceklerine inanıyorum.” dedi.