Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 100.Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlenen “Engelliler Yüzme Yaz Spor Okulları” büyük ilgi gördü.

 Adıyaman’ da farklı engel guruplarından oluşan yaklaşık 30’dan fazla sporcunun katıldığı engelliler yüzme kursu velilerin takdirini topluyor.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Engellilerini spora teşvik eden ailelerle gurur duyduğunu ifade etti.

 Yaz mevsimi süresince devam edecek olan kursların engelli ve tüm sporculara ücretsiz olarak verildiğini belirten İl Müdürü Keleş: Engelli sporcularımız bizim yüz akımız biz onların aktif olarak sosyal ve sportif hayatın içine dahil olmasını arzuluyoruz. Buradan özellikle engelli ailelerimize mesaj göndermek istiyorum, engelli çocuklarımızı, engelli bireyleri eve hapsetmeyelim. Biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 52 farklı branşta engelli sporcularımıza hizmet vermek istiyoruz. Gelin engelleri beraber aşalım bu yaz tüm engellilerimizi Spor faaliyetlerine dahil edelim. Bizler 24 saat onların hizmetindeyiz. Yeter ki gelmek istesinler. Bu vesile ile tüm engellilerimizi yaz spor okullarına bekliyoruz."dedi.