Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“Ellerimizi semaya, kalplerimizi duaya ve felaha, benliğimizi hayır ve hasenata açacağımız bir mübarek geceye daha kavuşuyoruz. Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.

Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır. 

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde zirveye çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini diliyorum.

Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesile olacaktır.

Milletimizin birliği, devletimizin bütünlüğü ve vatanımızın bölünmezliği için hayatlarının baharında canlarını göz kırpmadan feda eden aziz şehitlerimiz için bu gece de bol bol dua edelim.  Allah onlara rahmet eylesin, milletimizi ebediyete kadar daim eylesin.

Mübarek Ramazan ayında İslâm coğrafyasında yaşanan olaylar bizleri derinden üzmektedir. Kadın, çocuk, yaşlı demeden kardeşlerimize reva görülen zulüm, şiddet ve cinayetlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlamaktadır. 

Dünyanın her yerinde zor durumda bulunan Müslüman kardeşlerimizin akan kan ve gözyaşlarının durması, huzurlu ve mutlu olabilmeleri için bu güzel gecede bol bol dua edelim. Mübarek Kadir Gecesinin bu kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olması en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, personelimizin, tüm  Gençlik ve Spor teşkilatımızın, Türk milletinin ve İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin; insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”