81 ilde 23-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri öncesi planlama toplantısı İl Müdürümüz Fikret Keleş başkanlığında Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ayhan Tekin ve Antrenörlerin katımlıyla gerçekleştirildi.


Harekete hazır mıyız Adıyaman Spor dolu bir haftaya geri sayım başladı. 


23 Eylül’de başlıyoruz! #BeActive


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlıklı Yaşam” sloganıyla 81 ilde olduğu gibi Adıyaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.


Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 81 ilde 23-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Spor Haftası, çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttıran önemli bir projedir.

SPOR ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Herkes İçin Spor Federasyonunun organize ettiği “Avrupa Spor Haftası” 81 il ile eşzamanlı olarak Adıyaman’da kutlanacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; “ Tüm yurtta kutlanacak olan Avrupa Spor Haftasını bizlerde Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen kurallarına uyarak 23 Eylül Çarşamba günü Sümerevler Atletizm Pistinde Saat: 10.30’da tüm sporcularımız ve halkımızın katılımıyla kutlayacağız. Bu güzel organizasyonu Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun kurulacak olan ekran üzerinden etkinliğe katılan tüm konuklarımız selamlamayarak 81 il ile eşzamanlı olarak Adıyaman’da da start verecek. 23-30 Eylül 2020 tarihleri haftasında spor branşlarında hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile kutlanacaktır” dedi.

“BEACTIVE” ETKİNLİKLERİNİ DESTEKLE SERTİFİKANI AL! – PROJEYE DAHİL OL!

Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri adı ile yapılacak olan “BeActive” etkinliklerini destekleyerek “Harekette Ben de Varım” diyebilir, aşağıda yer alan linki tıklayarak kendi adınıza düzenlenmiş olan Sertifikanızı alabilirsiniz.

Sertifikanızı almak için: http://www.ulusalwellnessgunleri.com/projeye-dahil-ol

Sertifikalarını alan katılımcılarımız sosyal medya platformları kişisel hesaplarından (@Gsb_Adıyaman ile @hisfed hesaplarını etiketleyip) Sertifika görsellerini paylaşarak, sanal ortamda da bir hareketlilik sağlayıp projemize destek olabilirler.