Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mayıs Ayında etkinlikleri ile 81 il arasında öne çıkan ilk 6 il arasında yerini aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce İl Müdürlüklerinin spor, gençlik, yurt faaliyetleri ile ilgili etkinlik performansları dikkate alınarak belirlenen Mayıs ayı öne çıkan İl Müdürlükleri seçimi yapıldı.

Spor, Gençlik, Yurt faaliyetleri ile Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mayıs ayının etkinlikleriyle öne çıkan ili seçildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Keleş "Her kesimden vatandaşımızı spora, gençlik faaliyetlerine katarak bir sinerji yakalama arayışımız hız kazandı. Bu sinerji sonucunda çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Etkinliklerin halkla bütünleşmesi konusunda gereken tüm yükü kurum personellerimizin geneli birlik içerisinde yükleniyor. Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün Mayıs Ayı Etkinliklerle Öne Çıkan İl Müdürlükleri kapsamında İl Müdürlüğümüzün seçilmesi bu birlik ve beraberliğin aynı zamanda yakaladığımız sinerjinin bir sonucudur.

Halkımızın spora, gençlik faaliyetlerine teşvikinin sağlanması, toplumun her kesiminin gençlik ve spor hizmetleri ile bütünleşmesi için yeni faaliyetler ve projeler ile yolumuza devam edeceğiz. 

Spor, Gençlik, Yurt Hizmetlerinde emek sarfeden tüm personellerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi