Adıyaman’da 12 - 14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 2018-2019 Okullararası Yıldızlar Kız – Erkek Masa Tenisi Grup Müsabakaları oynanan final maçları ile sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş 14 farklı ilden Adıyaman’a gelerek Yeni Mahalle Spor Salonu’nda 3 gün boyunca mücadele veren sporcularımız çekişmeli geçen maçların ardından madalyalarını aldığını söyledi.

Masa tenisinin yüksek bir performans gerektiren bir spor  olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş;”sporcularımızın madalya heyecanı ile artan performansları sayesinde heyecanlı bir süreci hep birlikte izledik. Centilmenlik ruhu içerisinde madalya için yarışan 100 sporcumuzdan madalya alanları ve ilimizde düzenlenen müsabakalara katılan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Adıyaman’da üç gün süren müsabakaların ardından dereceye giren illerin sıralaması ise şöyle:

Erkek takım sırlaması 1.Gaziantep – Şahinbey Kocatepe Ortaokulu 2.Adana – Seyhan Kasım Sacide Ener Ortaokulu 3.Kilis – Merkez 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu elde etti.

Kız takım sırlaması 1.Batman – Merkez Özel Hatem Ortaokulu 2. Hatay – Antakya Nami Veyseoğlu İmam Hatip Ortaokulu 3 . Adana – Seyhan Kasım Sacide Ener Ortaokulu elde etti.

Dereceye giren sporcular, 10 – 12 Mayıs Muğla Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaklardır.