Okullararası Bisiklet İl Birinciliği yarışmaları kapsamında kız ve erkek olmak üzere Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler A- B kategorilerinde 26 okul takımından 75 bayan 125 erkek sporcu olmak üzere 200 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Merkez Atatürk Stadyumunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, bisiklet sporunun 7’den 70’e herkes tarafından keyifle yapılabilen bir spor olduğunu söyledi.

Sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullanılmasının faydalarına da değinen İl Müdürü Fikret Keleş:” Bugün yapılan yarışlarda dereceye giren sporcularımız 29 -30 Nisan tarihleri arasında Trabzon ilinde yapılacak olan Bisiklet Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Ben dereceye giren tüm sporcularımıza başarılar diliyor, kutluyorum” dedi.

Düzenlenen yarışlar sonrasında dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, Okul Sporları İl Temsilcisi Zeynal Abidin Deneri ve okul idarecileri tarafından verildi.