Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş Adıyaman’da 1. Amatör kümede mücadele eden 19 takım ve 2. Amatör kümede mücadele eden 26 Amatör Spor Kulübün Başkanlarıyla bir araya geldi.

İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya ASKF Başkanı, Futbol İl Temsilcisi, Amatör Kulüp Başkanları, TFFHGD Derneği İl Hakem Kurulu Üyeleri, Saha Komiserleri Derneği Başkanı ve Amatör Spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Sporda birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda konuşan İl Müdürü Fikret Keleş, Futbol ve diğer spor faaliyetlerinde yapılan altyapı çalışmaları sporcularımızın zihinsel ve fiziksel olmak üzere kişisel gelişimlerine katkı sağladığını söyledi.

Spor kulüplerinin yaşadığı ekonomik sıkıntıların performansa dayalı başarıları da etkilediğine dikkat çeken İl Müdürü Keleş şöyle konuştu:

“Biz İl Müdürlüğü olarak Adıyaman’da bulunan tüm tesislerimizi 7/24 tüm sporculara ve vatandaşlarımıza açmış durumdayız. Bugün Adıyaman’da onbinlerce sporcunun lisanslı bir şekilde spor yapması şüphesiz Amatör Spor Kulüplerimizin gençleri spora teşvik etmek anlamında katkısını göstermektedir. Gelecekte bu kenti spor adına çok daha iyi yerlere getirmek için tüm spor kulüplerimiz ve spor camiasıyla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bizler ilimizde spora ve sporculara her zaman destek olabilmek ve onlara en modern tesislerde ve ücretsiz olarak hizmet verebilmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. İlimizde futbolun ve diğer spor branşlarının marka değerini yükseltme adına her turlu katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Spor yatırımları konusunda Adıyaman’da birçok spor tesisin kazandırıldığına dikkat çeken İl Müdürü Keleş, Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu ( Sporcu Fabrikası ) Kâhta Spor Kompleksi ( 2.500 Seyircili Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ) Besni Gençlik Merkezi,  Sincik İnlice Beldesine Sentetik Cim Yüzeyli Futbol sahasının projelerinin devam ettiğini söyledi.

Ayrıca Merkeze 2’inci Gençlik Merkezi için arazi tahsis çalışmaları devam ettiğini Gölbaşı Gençlik Merkezinin arazi çalışmaları ve ihaleye esas ütün iş ve işlemleri bitirilmiş olup Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığınca ihalesinin yapılması beklenmektedir.

Bu tesisler bitmek üzere, bu önemli spor yatırımlarının tamamlanarak hizmete sunulması ile birlikte Adıyaman'da 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkân sağlıyoruz.