Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde hayata geçirilen “FUTBOLUN EFSANE İSİMLERİ GENÇLERLE BULUŞUYOR” projesi kapsamında gençlerle buluşmak üzere Adıyaman’a gelen 90’lı yılların ünlü futbolcularından Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Hami Mandıralı ve Ergün Penbe TPAO Tesislerindeki sahada geçlerle maç yaptı.

Adıyamanlı sporseverlerin yoğun ilgisi ile yorucu bir gün geçiren efsane futbolcular, gün boyu katıldıkları etkinliklerin ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan maç organizasyonunda Adıyamanlı genç futbolseverle yaptıkları maçta sıkı ter döktü.

Futbol merakı olan gençlerin, çocukların, kızların, masterlerin ve protokolün yoğun ilgi gösterdiği maçlar sırasında ilk 11’de yer alabilmek için tüm sporcular adeta yarıştı. Adıyamanlı futbol tutkunu kurum müdürleri, Spor Kulüplerinin temsilcileri, kız futbolcular ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği gece adeta bir futbol şölenine dönüştü.

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Emniyet Müdürü Metin Alper, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Müftüsü Mehmet Taşcı, düzenlenen futbol şöleninin ardından ilk üçte başarı gösteren takımların kupalarını takdim ederek minik futbolseverlere ve sporculara çeşitli hediyeler dağıttı.

90’lı yılların ünlü futbolcularından Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Hami Mandıralı ve Ergün Penbe’nin Adıyaman’a gelerek futbol adına herkesi mutlu ettiklerini belirten Vali Nurullah Naci Kalkancı, Futbolun Efsanelerine üzerinde kaide üzerinde Nemrut Heykellerinin yer aldığı hediyeler takdim ederek geceye katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.