Adıyaman'da okullararası genç erkekler ve genç kızlar Basketbol müsabakaları final maçlarıyla sona erdi.

Adıyaman Yenimahalle Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Okullararası Basketbol il şampiyonasında Altınşehir Anadolu Lisesi ile Bilgi Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Taraftarların doldurduğu tribünlerden yapılan tezahüratlar ile büyük bir çekişmeye sahne olan maçın galibi az bir fark ile Altınşehir Anadolu Lisesi oldu.

Gençlerimizin spora olan ilgisi her geçen gün artarken tribünleri dolduran taraflarında aynı heyecanı sporcularla birlikte paylaştığına dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Basketbol İl Şampiyonasını birinci olarak tamamlayan Erkeklerde Altınşehir Anadolu Lisesini Kızlarda ise Spor Lisesini kutluyorum. Okullararası Türkiye Basketbol Şampiyonasında ilimizi temsil edecek genç basketçilerimizin aynı başarıyı tekrar sergileyerek ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Biz spor yapan herkesin her zaman yanında ve destekçisiyiz. Umarım gelecekte adından sıkça söz edilen şampiyon ve milli sporcularımızın başarısı olimpiyatlara kadar yansır” dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve Cumhuriyet Savcısı Uğur Er ile birlikte dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildikten sonra tüm sporcular ve protokol hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erkekler kategorisinde 1.Altınşehir Anadolu Lisesi 2.Bilgi Anadolu Lisesi 3.Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolau Lisesi elde etti.

Kızlar kategorisinde 1.Spor Lisesi 2. Yunus Emre MTAL 3.Fen Lisesi elde etti.