Ankara Sincan Spor Salonunda düzenlenen Büyükler Eskrim Açık Turnuvada, erkekler ve kızlar kategorisinde epe, flöre ve kılıç müsabakaları sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Ankara Sincan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Büyükler Eskrim Açık Turnuvada, Kılıç kategorisinde Adıyaman Eskrim Spor Kulübü ve Milli sporcumuz Iryna Shchukla birinci olurken, Flöre kategorisinde Adıyaman Gölbaşı 75. Yıl Cihan Spor Kulübünden Barış Güler birinciliği elde etti.

Adıyaman’ın eskrim branşında elde başarılara her geçen gün bir yenisini eklediklerine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş:”Gençlerimiz spor hayatlarına elde ettikleri başarılarla sürekli bir ivme kazandırıyor. Özellikle erkekler kadar bayan sporcu sayısındaki artışın yanı sıra katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri birincilikler ve dereceler hepimizi mutlu ediyor. Gelecekte olimpiyatlarda Adıyaman’ı temsil edecek sporcular yetiştirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben Ankara’da ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.