Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, yayımladığı yeni yıl mesajında gençlerin en iyi imkânlara sahip olmaları için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı. 
İl Müdürü Keleş; mesajında şu ifadelere yer verdi:
Birlikte pek çok sevinci ve heyecanı yaşadığımız 2021 yılını geride bıraktık ve yeni umutlarla 2022 yılına giriyoruz. 
Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, geride bıraktığımız yıl boyunca ilimize, gençlerimize ve Türk sporuna yeni açılımlar kazandıran pek çok faaliyet gerçekleştirdik. Hedefimiz, 2022 yılında da, gençlerimizin yüzlerini güldürecek ve ilimize yeni sportif başarılar kazandıracak çalışmalara imza atmak olacak.  
2022 yılının gençlerimizin çok daha fazla hayal kurdukları, okudukları, araştırdıkları ve ürettikleri bir yıl olması en büyük arzumuzdur.
Değerli gençlerimizin bir yandan beden sağlıkları için spor yaparken; diğer yandan zihin dünyalarını zenginleştirmek için kelimelerin gücünden istifade etmeleri gerekiyor. Bu doğrultuda biz onların sporla, bilimle, sanatla iç içe bir hayat sürmeleri için gereken bütün imkânları kendilerine sağlama gayreti içindeyiz. Yurtlarımız, Gençlik Merkezlerimiz, Genç Ofislerimiz ve Spor tesislerimizle gençlerimizin yeni yılda da hayatlarını kolaylaştırmaya ve renklendirmeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki Türkiye’nin gençleri ne kadar mutlu ve başarılı olursa, Ülkemizin yarınları da aynı ölçüde aydınlık ve parlak olacaktır.
Adıyaman’ın spor ’da kazandığı tüm başarılar hiç kuşkusuz 2022 yılında da artarak devam edecektir. Bizler için yeni yıl yeni hizmetler demektir. 
2022 yılının sporda başarılarla dolu güzel bir yıl olacağına inanıyorum.
Bu gayretlerimiz, sporcularımızın elde ettiği büyük başarılarla taçlandı. 2022 yılının özlemini duyduğumuz her şeye yeniden kavuştuğumuz bir yıl olmasını temenni ediyor; milletimize ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik dolu günler diliyorum." ifadelerini kullandı.