Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş beraberinde Gençlik Hizmetleri Merkezi Müdürü Ayhan Tekin ve Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlerle birlikte Görev Şehidi olan Şehit Mehmet Ağır ve Şehit Piyade Er Çelebi Öztekin ailelerini ziyaret etti.  
  
Kurban Bayramı dolayısıyla Şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden İl Müdürü Fikret Keleş, ailelere sabır, geride kalanlara uzun ömür dileyerek: “Sizler bizlere şehitlerimizden emanetsiniz ve bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla yalnızlık hissetmeyin. Her zaman yanınızda ve emrinizdeyiz” dedi.  
  
Bayramların birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı günler olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş, şöyle konuştu:  
“Bu bayramları bu topraklarda anlamlı kılan canlarını bu güzel vatan için hiçe sayan aziz şehitlerimizdir. Bizler ancak ve ancak onların kahramanca fedakarlıkları sayesinde bu topraklarda huzuru ve mutluluğu yaşamaktayız. Bu mübarek gecede burada ailelerimiz ile birlikte olmak, dertlerini dinlemekten, kahraman şehitlerimizin anılarını yad etmek, birliğimizin güzel bir örneğidir.   
  
Bu vesile ile başta aziz şehitlerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Arefe gününü kutluyor. Birlik ve beraberlik içerisinde nice Bayramlar diliyorum.”