Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde KYK yurt hizmetlerinde uzun yıllar görev yaparak emekliye ayrılan personellerden Hacı Hasan Doğan Yeğen, Mustafa Cilt, Muharrem Tuncay ve Suat İnan’a KYK Konferans Salonunda düzenlenen törenle Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ayhan Tekin ve Şube Müdürleri tarafından Plaket takdim edildi.

KYK Konferans Salonunda düzenlenen törende emekliye ayrılan Hacı Hasan Doğan Yeğen’e plaketini takdim eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, göreviniz süresince, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Emeklilik hayatınızda ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

Yıllarca kuruma hizmetlerinden dolayı emekli olan personellere teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise “Göreviniz süresince Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde göstermiş olduğunuz özveri ve fedakârlıktan dolayı hepinize teşekkür eder, emeklilik hayatınızda hepinize ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.