Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, antrenörler ve kuruma bağlı yurt personellerine Adıyaman  İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı yetkilileri tarafından coronavirüs ve korunma yolları hakkında bilgilendirici eğitim verildi. 

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında tüm Çalışanlarımıza Coronavirüs ve belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, virüsten korunma yolları ve alınması gereken tedbirler konusunda yapılması ve uyulması gerekli protokoller hakkında bilgiler verildi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Bakanlığımızın aldığı tedbirler doğrultusunda Coronavirüsün yaygınlaşması ile birlikte Adıyaman il merkezi ve ilçe spor tesislerinde, yurtlarda ve gençlik merkezlerinde devam eden faaliyetlerin nisan ayı sonuna kadar ertelendiğini ve bu süreçte tesislerde hijyenin en üst seviyeye çıkartılması noktasında tüm tesislerimizde dezenfekte çalışmalarının başlatılarak, düzenli olarak sürdürülmesine karar verildiğini söyledi. 

Sporda da önemli tedbirler aldıklarını belirten İl Müdürü Fikret Keleş, alınan tedbirler hakkında şu bilgileri verdi;” Kurumumuza bağlı yurtlarımızda ve spor tesislerimizde #koronovirüs (#Covid_19) salgınına karşı ortak kullanım alanları başta olmak üzere günlük dezenfekte çalışmalarımız büyük bir titizlikle yapılmaktadır. 

Ayrıca Adıyaman Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve Gençlik Liderleri coronavirüs (#Covid_19 ) salgınına karşı; Esnafımıza, gençlere, yaşlılara, toplu taşıma araçlarında ve parklarda bilgilendirmeye sahalarda farkındalık çalışması yapılıyor. 

Biz tüm çalışanlarımıza, sporcu ve öğrencilerimize panik olmadan bu süreci hep birlikte atlatabilmek için belirlenen tüm protokollere uyulmasının önemine dikkat çekiyoruz. Umarım en kısa bu salgından kurtularak normale döneriz ve aktivitelerimize önceden olduğu gibi devam ederiz.” dedi