Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen 2019 – 2020 sezonu değerlendirme ve planlama toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Gençlik Merkezleri Müdürlerin katılımıyla yapıldı.

KYK Konferans Salonunda Antrenörlere branşlarla ilgili çalışma programları ile İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri, ulusal ve uluslararası dereceler, gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi ile ilgili 42 spor branşında son üç yılın spor verileri ve sporcu istatistikleri ile genel lisanlı sporcu sayısı cinsiyete göre ve faal sporcu sayısı verileri, faal sporcu sayısı, okul sporları genel bazda sporcu verileri, takım bazında ve ferdi bazda sporcu verileri, il spor merkezleri ile engelli spor merkezleri sporcu verileri hakkında AR-GE birimimiz tarafından seminer verilerek sporcu statikleri hakkında değerlendirme toplantısının yapıldığını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde aktif olan spor branşlarının yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerin değerlendirildiğini belirten İl Müdürü Keleş: ”Yapılan değerlendirme sonucunda gerek yerel gerekse de ulusal düzeyde sportif başarının arttığını görüyoruz. Ayrıca ilin genç nüfusuna göre lisanslı sporcu sayısındaki artış bizleri mutlu ediyor. Adıyaman’ın bir spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var.

Dolayısı ile bizlerde gençliğin enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız. Ben önümüzdeki spor sezonunda da artan bir performans ile başarılarımıza yeni başarılar ekleyeceğimize ve antrenörlerimizin bu konuda daha fazla gayret göstereceğine inanıyorum. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum” dedi

Antrenörlere yönelik düzenlenen 2019 – 2020 sezonu değerlendirme ve planlama toplantısı sonrasında Antrenörlerin performans değerlendirmesi sonucunda, görevinde göstermiş olduğu başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı İl Müdürü Fikret Keleş tarafından Antrenörler teşekkür belgesiyle ödüllendirildiler.

Antrenörler katıldıkları müsabakalarda 2017-2018-2019 yıllarında Türkiye Şampiyonu çıkaran Eskrim Antrenörü Yunus Savaş’a Halter Antrenörü Ziya Kızıldağ’a, Yüzme (Biatlon) Antrenörü Ayça Kahraman’a, Kick Boks Antrenörü Haluk Erdoğan’a, Jimnastik (Özel Sporcular) Antrenörü Gökben Ermiş’e, Judo (Kuşak Güreşi – Görme Engeliler) Antrenörü Tacettin Pektaş’a, Atıcılık ve Avcılık Antrenörü Hidayet Kahraman’a, Tenis Antrenörü Bilal Yılmaz’a ayrıca "Sosyal Medyanın etkili ve etkin kullanılması, kurumsal kapasitenin sosyal medya ile tanıtılması" değerlendirilmesi sonucunda, Eskrim Antrenörü Zerin Kadak’a, Cankurtaran Emre Dursun’a, Projeler kapsamında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Hentbol Antrenörü Recep Tepe’ye Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerin katılımlarıyla  teşekkür belgesiyle ödüllendirildiler.