Adıyaman Park AVM de 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezindeki Güzel Sanatlar Atölyesi Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri tarafından çekilen fotoğrafların sergilendiği sergi açılışı gerçekleşti.  


Sergi açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; “Ömürlerini ülkemize ve milletimize hizmetle geçiren, milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve hayatımızın en kıymetli değerleri olan yaşlılarımız, geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynaktır bizim için. Şefkatin, merhametin, hikmetin ve tecrübenin buluştuğu; medeniyet değerlerini günümüze taşıyarak, toplumumuzu zenginleştiren değerlerimizden olan sevgili büyüklerimizin bizleri sabırla, sevgiyle, şefkatle bugünlere taşıyan, hayatımızın her aşamasında bizlere rehberlik eden bilgelerimize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyor, tüm yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı gönülden kutluyorum. Adıyaman’ın çeşitli yerlerinden çekilen yaşlılarımıza ait fotoğraflar sergileniyor” dedi.    


Adıyaman Park AVM de gerçekleştirilen açılış kurdelesini Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı Müfettiş Yardımcıları Murat Yurtsever, Aslı Kahraman Yıldızoğlu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ayhan Tekin tarafından açılışı yapıldı.