Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet sporcuları haftalık uzun yol parkuru antrenmanları kapsamında Sincik ilçesine giderek göreve yeni başlayan Kaymakam Batuhan Bingöl’ü ve Sincik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Necati Kaman’ı makamında ziyaret etti.


Adıyaman’dan zorlu bir parkuru başarıyla tamamlayarak ilçemize gelen başta antrenörümüz Ahmet Adem Oğuz, olmak üzere sporcularımızı tebrik ediyorum diyen Sincik İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, şöyle konuştu:


“Göreve yeni başladığım Sincik İlçemizde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve gençlerimizin bisiklet sporuna özendirilmesi anlamında sizleri misafir etmekten büyük bir mutluluk duydum. Gerçekten zor bir yol ve uzun bir mesafe olmasına rağmen buralara gelmeyi başardınız. Demek ki insan isteyince mesafelerin ya da zorlukların bir önemi kalmıyor ve başarı kaçınılmaz olabiliyor. Gençlerimizin spor ve bisiklete olan ilgisinin artırılması için dikkat çekici bir organizasyon gerçekleştirmiş olduk. Sizleri tekrar kutluyor, çalışmalarınızda ve spor hayatınızda başarılar diliyorum.”


Sincik İlçesinde göreve yeni başlayan Kaymakamı Batuhan Bingöl, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet sporcuları ile maske ve mesafe kurallarına uyarak hatıra fotoğrafı çektirdi.