Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından 2 – 5 Mart tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Kız / Erkek Basketbol B Yarı Final Müsabakaları açılış seremonisi öncesinde sporcularımız İdlib bölgesinde hain saldırı sonucu Şehit düşen #KahramanMehmetcik’lerimizi unutmadı ve pankart açarak saygı ile andı.

Yenimahalle Spor Salonunda düzenlenen açılış seremonisinde Gençlik ve Spor il Müdürü Fikret Kelleş Sporcularla birlikte İdlib bölgesinde hain saldırı sonucu Şehit düşen #KahramanMehmetcik’lerimizi saygı duruşu ve istiklal marşını okuyarak ellerindeki pankartlarla andı.

Adıyaman’da başlayan Okul Sporları Gençler Kız / Erkek Basketbol B Yarı Final Müsabakaları 2 – 5 Mart tarihleri arasında Erkekler kategorisi Yeni Mahalle Spor Salonunda, Kızlar kategorisi ise Cumhuriyet Spor Salonunda devam edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Basketbol Yarı Final Müsabakalarına 8 ilden katılan Kız ve Erkek takımlarına başarılar dileyerek, 50 antrenör ve idareci olmak üzere 250 sporcunun mücadelesiyle başlayan müsabakaları izlemek için tüm sporseverleri davet etti.