Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup müsabakaları sona erdi.

Yeni Mahalle Cimnastik salonunda 21 – 23 Şubat tarihleri arsında yapılan ve 2 gün süren Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup Müsabakalarına Adıyaman, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Şırnak, Gaziantep ve Siirt’ten 7 kız ve 5 erkek takımından 100 sporcunun katıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, sporcuların renkli gösterileriyle harika bir müsabakanın başarıyla sona erdiğini söyledi.

Adıyaman’da düzenlenen her organizasyonda yüzlerce sporcuyu misafir ettiklerine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş: ”Çocukların gelişimi ve gelecekte seçecekleri branş için Cimnastik önemli bir alt yapı hazırlıyor. İlimizde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcularımız 28 – 29 Mart tarihleri arasında Malatya'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Ben tüm sporcularımızı ve takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup Müsabakaları sonrasında dereceye giren takım sıralaması ise şöyle:

Erkek takımı: 1.Kilis 2.Adıyaman 3.Diyarbakır 4.Şanliurfa 5.Şırnak 
Kız takımı: 1.Diyarbakır 2.Şanliurfa 3.Gaziantep 4.Kilis 5.Adıyaman 6.Sirt
Katılım gösteren illere ve takımlara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından verildi.