Muğla ve Malatya illerinde 5 – 6 Ekim tarihleri arasında yapılan yarışmalarda Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet sporcuları 4 gümüş 2 bronz madalya almayı başardı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Doğu’dan Batı’ya Türkiye’nin her yerindeki yarışlardan madalyaları topladıklarını söyledi.

İl Müdürü Fikret Keleş:”5 - 6 Ekim tarifleri arasında Muğla Fethiye de düzenlenen ve 60 sporcunun katıldığı Likya Gran Fondo yol yarışlarında Elit Erkekler genel klasman da Gökhan Uzuntaş 2. Ve Elit Bayanlar Genel Klasman da Nihal Özdemir Köse de 2.olarak yarışları tamamlamayı başardı. Malatya’nın Akçadağ Levent vadisinde düzenlenen ve 70 sporcunun katıldığı 3.Levent Vadisi Dar Bölge Dağ Bisikleti yarışlarında ise Elit bayanlar da Fadime Özge Şahin 2. Ezgi şahin 3. Genç Erkekler de Umut Onur Toprak 3. 35+ Mastarlarda Ahmet Adem Oğuz 2.elde etti. Biz kurum olarak yetiştirdiğimiz tüm sporcularımızla ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Çünkü onlar Adıyaman’dan çıkıp ülkenin dört bir yanındaki yarışlarda madalyaları toplayarak bizleri gururlandırıyor. Ben bütün sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, onları yetiştiren antrenörlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.