SOKAK HAYVANLARI YALNIZ DEĞİL..   
ONLARI SAHİPLENELİM ..   

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından örnek proje olarak yaptırılan kedi ve köpek evlerini topluma ve sporculara örnek olsun diye spor tesislerine yerleştirildi.  
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş:” Geçtiğimiz yıl pandemi süreci başladığında yavrularını dünyaya getiren kedimiz yeni yuvasında daha mutlu. Yavrularımız ise 1 yaşına girdi. Kurum personellerimizin kedi ve hayvan sevgisi de dikkat çekiyor” dedi.   

İl Müdürü Fikret Keleş: ”Toplumda sokak hayvanlarına karşı duyarlılığın artırılması için Adıyaman Belediyesinden de aldığımız destek ile başlattığımız kedi ve köpek evleri projesi ile özellikle hayvan sever bireylerin dikkatini çekerek, onların sokak hayvanlarına sahip çıkmaları ve farkındalık yaratılması amaçlanmıştır.    

Bu projede toplumda hayvan sever sayısını artırmak özelikle  de onlara sahip çıkılması  adına görünürlük oluşturmak  esasıyla yaptırdığımız kedi ve köpek evlerini başta kurumumuz olmak üzere bütün tesislerimizin bahçelerine yerleştiriyoruz. Bu projemiz, başta spor yapan gençlerimiz olmak üzere tüm personelimiz ve vatandaşlarımızın dikkatini çekmeyi başarmıştır” dedi.