Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kurum Fizyoterapisti Zeynep Çalışkan Işık, tarafından profesyonel voleybol ve atletizm sporcularına eğitimler verildi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş: ”Adıyaman’da faal olarak düzenli bir şekilde antrenmanlara ve müsabakalara katılan profesyonel sporcularımızın antrenman esnasında sakatlamayı önlemek ve antrenman esnasında oluşacak herhangi bir tramvayı tedavi etmek amacıyla kendilerine kuru iğneleme, elektroterapi, kinesiotape (bantlama) uygulamalarının nasıl yapılacağı ve postür (duruş) egzersizleri konularında eğitimler veriliyor.  

Bu eğitimler sonrasında sporcularımız katıldıkları yarışma ve müsabakalarda bu uygulamalardan mutlaka faydalanacaklardır. Amacımız sporcuların sağlıklı bir şekilde spor hayatlarını sürdürmeleridir. Bu nedenle verilen eğitimlerin yararlı olacağına inanıyoruz” dedi. 

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kurum Fizyoterapisti Zeynep Çalışkan Işık, tarafından Sporcularımıza maç esnası öncesi ve sonrasında yapılacak olan ısınma ve soğuma egzersizleri dikkat edilmesi ile alakası ilgili eğitimler verildi.