Adıyaman Gölbaşı Lisesi Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı 1.lige yükseldi.

Play Off'da 16 takım arasında mücadele eden Gölbaşı Lisesi Spor Kulübünün oynadığı 3 karşılaşmanın üçünü de kazanarak grup birincisi olarak finale yükseldiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,

2.lig 5.grupta mücadele eden Gölbaşı Lisesi Spor Kulübü voleybol takımının mücadeleyi 2.sırada tamamlayarak Eskişehir’de oynanacak olan play-off maçlarına katılmaya hak kazandığını söyledi.

Takımın 1 Lig hikâyesini değerlendiren İl Müdürü Fikret Keleş, şu bilgileri verdi;

“Oynan final maçlarında Malatya büyükşehir belediye takımına yenilerek 1.lig kapısından dönen takımın efeler ligi play-off final maçları oynandığı anda tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle maçlar iptal edilmiştir.

Kısa bir süre sonra voleybol federasyon başkanı ligleri bu sene oynanmayacağını söylemesinin ardından efeler liginde bu yıl düşme olmayacağını ve play-offlar finale kalan 4 takım da direk efeler ligine çıkarttığından dolayı Gölbaşı Lisesi Spor Kulübü Erkek takımı da 1.lige yükselme maçlarında final oynadığından Gölbaşı Lisesi Spor Kulübü voleybol takımı da 1.lige çıkamaya hak kazanmıştır. İlimize ve Gölbaşı ilçemize hayırlı olsun. Ben takımımızın yeni dönemde ligde büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.

Bu büyük başarının sahibi olan voleybol takımımızın oyuncularına antrenörlerimize, kulüp başkanı ve yönetimi ile birlikte okul idarecilerimizi kutluyorum" dedi.