Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Havalı Silahlar Türkiye Kupası 10 – 15 Ocak tarihlerinde Mersin’in Erdemli ilçesinde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Mersin’de elde ettikleri başarılardan dolayı kendisini ziyaret eden sporcu ve antrenörlere teşekkür etti.

Şampiyon sporcumuz Muhammed ile gurur duyuyorum diyen İl Müdürü Fikret Keleş, şöyle konuştu;

Atıcılığın zor bir spor olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş:” 34 ilden 78 kulüp 410 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalarda Havalı silahlar Türkiye Kupasında Yıldız Erkekler kategorisinde yarışan Ahmet Muhammad Tekdal altın madalya kazanmıştır. “Muhammed yaşına göre inanılmaz başarılara imza atıyor. Her atışında hedefi 12’den vurmayı başaran muhteşem bir sporcumuz. Elde ettiği Türkiye Şampiyonluklarını her yıl daha da ileriye götürerek rekor üstüne rekor kırıp hem ailesini hem de bizleri gururlandırıyor. Ben Adıyaman’ı her zaman başarı ile temsil ederek adımızı Türkiye’ye duyurmayı başaran sporcumuza ve antrenörümüze ve ona her zaman destek olan ailesine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.