Adıyaman Belediyesi itfaiye erleri güne Kick Boks yaparak zinde bir şekilde başlıyorlar.  

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; ”Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde çalışan itfaiye erleri, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Kick Boks Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan nezaretinde 2 aylık bir program dâhilinde pandemi kuralları çerçevesinde ve gruplar halinde görevleri gereği kondisyonlarının iyi olması ve aynı zamanda zinde olabilmek için Kick Boks sporu yapmayı öğreniyor” dedi.  

Adıyaman Belediyesi itfaiye erlerinin fiziksel olarak dirençli ve her an harekete hazır olması gerektiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş, eğitimlere ilginin her geçen gün arttığını ve kursiyerlerin yaptıkları antrenmanlarda gerçekten iyi bir performans sergilediğini söyledi. 

Kick Boks sporunu zor olmasına rağmen keyifle yaptıklarını belirten İtfaiye erleri ise, ”Kurs süresince yapmış olduğumuz antrenmanlar bizlerin mesleki kondisyonu açısından çok iyi oldu.  Özellikle pandemi sürecinde bağışıklık sistemimizin de güçlenmesi adına sporun faydalarını görüyor ve herkesin yapmasını öneriyoruz. Bundan sonrada bu çalışmaların devam ettireceğiz" dedi.