Dünyanın 8. Harikası olarak bilinen, UNESCO tarafından dünya kültür mirasları arasında yer alan, 2206 metre yükseklikteki devasa heykeller arasında güneşin doğuşu ve batışının en güzel izlendiği Nemrut Dağı zirvesinde Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks sporcuları etkinlik düzenlendi.  
  
Dünyanın en yüksek açık hava müzesi olma özelliğine sahip Nemrut Dağının zirvesinde devasa kral ve tanrı heykellerinin arasında gerçekleştirilen Kick Bosk etkinliği aynı zamanda turizm ve tanıtım anlamında büyük önem taşıdığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Bizler her yerde spor yapılabileceğine inanıyoruz, yerin ve mekânın önemi yok, önemli olan sağlık için her zaman her yerde spor yapabilmektir” dedi. 

Dünyanın 8 harikası olarak bilinen Nemrut Dağının zirvesinde muhteşem bir gösteri yapan Kick Boks sporcularına teşekkür eden İl Müdürü Fikret Keleş;” Bizler sporun yaşı yoktur diyoruz ancak mekânı da yok bence. Salonda ya da Nemrut Dağının zirvesi fark etmiyor. Her yerde spor yapılabiliyor. Bu etkinlik hem spor farkındalığı hem de Nemrut dağının tanıtımına büyük bir katkı sağlamıştır. Ben emeği geçen sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.