Adıyaman'da 5 – 11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen #AmatorSporHaftasi etkinlikleri kapsamında tenis müsabakaları düzenlendi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş:” Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması ve sporda farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri tenis turnuvası düzenlendik ve sporcularımızın yoğun ilgi hepimizi mutlu etti” dedi. 
Sporun tabana yayılmasına gayret ettiklerini belirten İl Müdür Fikret Keleş, ”Halkımızın, çocuklarımızın ve gençliğimizin spor yapması için bütün tesislerimizi halka açmış durumdayız. Halkımızın spor yaparak sağlıklı bir yaşam biçimi kazanmasını hedefliyoruz. Bu anlamda binlerce gencimizi sporun güzellikleriyle, fair play ruhuyla buluşturan ‘Amatör Spor Haftası’nı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz ”dedi.
Yeni Mahalle tenis kortunda düzenlenen müsabakalar sonunda Gençler Kategorisinde Birinci Mehmet Çelik olurken İkinciliği M. Sadık Demir elde etti. Büyükler Kategorisi 1 Grup Birincisi Müslüm Altun İkinci Mehmet Kılınç 2 Grup Birincisi Faruk Güler ikinci Hakan Bağcı 3 Grup Birincisi Gökhan Şenlik İkinci Murat Yıldız elde etti
Düzenlenen ödül töreni sonunda dereceye giren sporcularımıza plaketlerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş, Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri ve Tenis Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Kılınç tarafından takdim edildi.