AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, ve beraberindeki heyet ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'i ziyaret ederek spor faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Adıyaman’daki genç nüfusun spora olan ilgisinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Ahmet Aydın; “İl Müdürlüğümüzün koordinesinde birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapan ilimizde sporun gelişmesine katkı sağlayan İl Müdürümüzü tebrik ediyorum. Özellikle sporcu sayısının yanı sıra milli sporcu sayımızdaki artış takdire şayandır. Adıyaman genelinde gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarına imkân sağlayacak modern tesislerden yararlanabilmeleri için çaba sarf ediyoruz” dedi. 
Adıyaman’da devam eden spor yatırımlarının olduğuna dikkat çeken Aydın, açıklamasına şöyle devam etti; “İnşaatı devam eden tesislerimiz tamamlandığında Adıyaman, bölgemizin spor adına yıldızı parlayan şehirlerden biri olmaya devam edecektir. Bu kentin insanına, gencine ve çocuklarına modern tesisler kazandırdık. Ayrıca yarım kalan spor yatırımlarının tamamlanarak hizmete sunulması ve Adıyaman’da 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkân sağlamak için gerekli desteği her zaman veriyoruz. Çünkü Adıyaman’ın gençlerini seviyor spora ilgilerinin artmasını önemsiyoruz. Umarım koronavirüs illetinden de en kısa zamanda kurtularak geçmişteki gibi aktivitelerimizi seyircili ve taraftarlı karşılaşmalar ve organizasyonlarla yaparız.”
Aydın, daha sonra İl Müdürü Fikret Keleş'ten devam eden yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak özverili çalışmalarımdan dolayı kendisini tebrik ederek, “Bizler her zaman kentimize hizmet ederek çıtayı yükseltmeye ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 
Milletvekili Aydın’ın Kurum ziyaretinde Hizmet Müdürleri ve Şube Müdürleri de hazır bulundu.