Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç A Erkek ve Genç A Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında filenin şampiyonları belli oldu.

İl Müdürü Fikret Keleş:” 3 Aralık ta başlayan 13 Ocak’ta final maçları ile sona eren müsabakalara öğrencilerin yoğun ilgisi hepimizi mutlu ediyor. Maçlarda Voleybol İl Birinciliği müsabakalarına Genç erkeklerde 20 takım 240 sporcu kızlarda ise 28 takım 340  sporcu olmak üzere toplam 580 sporcu ve öğrenci katılmıştır. Ben İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, antrenörlerimize, sporcularımıza ve takımlarını yalnız bırakmayan ve her maçta tezahüratlarıyla destek olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon takımlarımızın grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Son yılların en büyük taraftar katılımı ile izlenen maçların centilmenlik ruhu içerisinde tamamlandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, şampiyon olan takımların kupalarını vererek sporcuları tebrik etti.

Cumhuriyet Spor salonunda düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Genç Erkeklerde 1. Spor Lisesi 2. Bilgi Anadolu Lisesi 3. Şehit Hasan Aydogdu Anadolu İmam Hatip Lisesi elde ederken Genç Kızlarda 1. Spor Lisesi 2. Adıyaman Lisesi 3. ise Gölbaşı İbni Sina Anadolu Lisesi elde ederek kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Özbal, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya ve Okul Müdürlerinden aldı.