Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği oynanan final maçlarıyla ile son buldu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2013–2014 Eğitim ve Öğretim yılı Genç Erkek Futbol İl Birinciliği final müsabakalarında Atatürk Lisesi birinci oldu.

Adıyaman il ve ilçe futbol sahalarında 2 ay boyunca devam eden Okul Sporları Futbol Müsabakaları Altınşehir Mansur Yardımcı Futbol Sahasında oynanan final maçı ile son buldu. Final karşılaşmasında Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesini 4 –0 yenerek şampiyonluk kupasını aldı. Spor Şube Müdürü Ömer Faruk dursun, Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş, Okul Sporları İl Temsilcisi Murat Aksoy ve Okul Müdürlerin şampiyon takıma kupasını düzenlenen törenle takdim etti.

Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun müsabaka sonu yaptığı açıklamasında “Öncelikle Genç Erkekler Futbol müsabakalarına katılım gösteren tüm Okul takımlarına göstermiş oldukları performansı tebrik ediyorum. Müsabakaların Fair Play çerçevesi içinde oynanmasından dolayı ayrıca mutlu olduğumu söylemek isterim. İlimizi Genç Erkekler kategorisinde temsil edecek olan Atatürk Lisesini de şampiyonluğunu kutluyor ve il dışındaki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Kategorisinde Birinci Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi İkinci Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi Üçüncü Adıyaman Spor Lisesi Dördüncü ise Anadolu Ticaret Meslek Lisesi elde etti.