Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 108 kişilik sporcu kafilesi ile Malatya’da yapılacak olan ‘9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları’ için yola çıktı.

Spor Genel Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları’ Malatya’da yapılıyor. Bu yıl Malatya’nın ev sahipliği yaptığı 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor oyunlarına Adıyaman’dan İdareci, Antrenör ve Sporcu olmak üzere 108 kişilik kafile katılacak.

Sporculara başarılar dileyen İl Müdür Vekili Hüseyin Yaşar Sarıkaya, yaptığı açıklamada, “Bu yıl 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor oyunları 26 Ağustos 1 Eylül 2014 tarihleri arasında Malatya’da yapılacaktır. Bizde Adıyaman kafilesi olarak yarışmalara, Atletizm, Badminton, Basketbol, Güreş, Hentbol, Judo, Masa Tenisi, Teakwondo, Voleybol ve Yüzme ” branşları olmak üzere 108 kişi ile katılacağız. 9.Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerini kapsayan Yaz Spor Oyunlarında inşallah önemli olan tabi yarışmak, başarıda elde ederlerse ayriyeten mutlu oluruz onları yetiştiren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Tüm öğrenci kardeşlerimize ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.