Gençlik ve Spor Bakanlığının talimatları doğrultusunda Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezine bağlı açılan kurs ve sportif faaliyetlere katılan öğrenciler, Sporcular, Milli Sporcular, Gençlik Merkezi Üyeleri, Engelliler (Görme, İşitme ve Ortopedik), Kamu kurum ve kuruluşlarının Amirleri, Kurum Personeli ve Sporcu aileleri protokol üyeleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Adıyaman TPAO Bölge Müdürlüğü Bahçesinde verilen iftar yemeğine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcıları, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Mustafa Uslu,   Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Süryani Kadim Cemaati Metropoliti Melki Ürek başta olmak üzere bir çok STK temsilcisi, kurum ve kuruluş müdürü ile gençlik merkezine  gönül veren gençler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı “ Ramazanın manevi ikliminde gençlerimizle bir araya geldik.  Amacımız Bakanlığımız tarafından geleneksel hale getirilen bu organizasyonlarla gençlerimizi, sporcularımızı ve ailelerini mübarek iftar sofrasında buluşturarak kaynaşmalarını ve bu manevi günlerde dostlukların pekiştirilmesini sağlamaktır. Bu gece de huzurlu bir iftar ve akşam yaşadık.  Ben herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Ramazan ayında sofraların birlik ve beraberlik içerisinde renklendiğini belirten Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş dostlukların pekiştiği ve maneviyatın en güzel yaşandığı mübarek ramazan ayında, spor camiasının ve ailerinin bir araya geldiği sofrada iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği iftar yemeğinde protokol üyeleri konukların masalarında iftarlarını açarken, sporcular ve aileleri ile sohbet ederek keyifli bir iftar yemeğinde bir araya geldiler.