Kâhtalı gençler Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na hazırlık kursları sayesinde üniversitelere iddialı hazırlanıyor.

Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde bir aydır devam eden ve yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı hazırlık kurslarını Ramazan Demir, Yunus Kepe ve Ahmet Peri yönetiyor.

Geçtiğimiz günlerde de Polis Özel Harekât Okullarına hazırlanan öğrencilerine yönelik birçok spor çalışmaları yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek; “Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Her türlü destek ve imkânlarımızı onlara seferber ediyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz gayret etsinler, bizlerden de destek istesinler. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum. İnşallah bu emeklerin, çalışmaların ve gayretlerimizin karşılığını öğrencilerimizi güzel yerlerde görerek alırız.” diye konuştu.

Kurs Öğreticisi Ramazan Demir; “Bizim için her öğrenci, başarılı olmaya aday kimsedir. Her öğrencimizle tek tek ilgileniyor, eksikliklerini belirtiyor nasıl başarılı olabilecekleri konusunda onları yönlendiriyoruz. Kursumuza katılan öğrencileri; kuvvet, dayanıklılık, sürat, koordinasyon ve branş testlerine tabi tutarak kendi yetenek ve becerilerine uygun üniversitenin özel yetenek sınavına hazırlıyoruz. Bütün okulların sınav sistemleri ve sınav tarihleri farklıdır. Bunları önceden belirleyip öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda antrenmana tabi tutuyoruz. Yaptığımız çalışmalarla gençlerimizin geleceğini birlik inşa ediyoruz.” dedi. 

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna hazırlanan İsrafil Yıldızhan ise konuşmasında; “Burada özel hocalarımız tarafından Beden Eğitimi Öğretmenliği Sınavlarına hazırlanıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan İlçe Müdürümüze ve hocalarıma teşekkür ediyorum.” dedi.