Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanlığının 2017 yılı faaliyet programında yer alan Antrenör Eğitim ve Gelişim Projesi Semineri Adıyaman Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’da özellikle çocukların Cimnastik sporuna karşı ilgileri artarken, yetişen sporcusunun her geçen gün arttığına dikkat çekti.

İl Müdürü Keleş:”Yeni Mahalle Kapalı spor salonunda 23-25 Mayıs tarihleri arasında devam eden “Antrenör Eğitim ve Gelişim Projesi Semineri” için Batman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Adıyaman’dan yaklaşık 14 sporcu 13 antrenör olma üzere 27 kişiyi ilimizde misafir ettik. Seminer süresince Özellikle Cimnastik branşında önemli isimlerden olan Milli Sporcu ve Antrenör Özcan Özdemir, Aysel Gümüşlü, Fatma Ünal ve Ziya Özgören tarafından hem uygulamalı eğitimler hem de pratikte verilen eğitimler ile bu branştaki yeni gelişmeler, düzenlemeler ve genel bilgilerin yenilenmesi suretiyle antrenörlerimizin başarılarını artıracak bilgiler verildi. Umarım gelecekte Cimnasttik Branşında çok başarılı sporcular yetiştirerek ilimizin ve Bölgemizin adını duyurmayı başarırlar. Ben Kursa katılan kursiyer ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.