Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Ankara ilinde 16-17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Gençlik Merkezi Günlerinde Adıyaman Rüzgârı esiyor.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen kurslar ve düzenlenen eğitimler sonrası ortaya çıkan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği Adıyaman Gençlik Merkezleri standının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

İl Müdürü Keleş:” Ankara’daki hemşerilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği standımızda misafirlerimize ilimizin sembolü ve vazgeçilmezlerimizden biri olan çiğköfte ikram ediyoruz. Türkiye genelindeki tüm Gençlik Merkezlerinin katıldığı bu organizasyon ile sergilenen çalışmalarımızın takdir görmesi hepimizi çok mutlu etti. Ben başta bizleri yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu, Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün bürokrasi, Sanatçılarımız ve gençler standımıza ilgi göstererek sergilenen ürünleri hayranlıkla inceledi. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, öğrencilerimize, kursiyerlerimize ve kurs hocalarımıza teşekkür ederim” dedi.