Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası (Turkish Open) 06 - 09 Nisan tarihleri arasında Antalya' da yapıldı.

15 yabancı ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen Turkısh Open 2. Internatıonal Kickboxıng Tournament, 1400 sporcunun mücadelesi sonrasında elde ettikleri başarı ve madalyalarıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.

Turkısh Open 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına katılan Kick Boks  Sporcularımız kazandıkları Madalya ile ilimize döndüler. 
 
Yapılan turnuvada, Bayanlar 52  Low Kick braşında, Zeynep Demir Şampiyon olmuş, 81 Kg Büyük Erkekler Full Contact braşında İbrahim Karakuş 3. Olurken Gençlerde 63.5 Kğ Light Contact branşında ise Seyda Emirhan Doğunç da 3. Olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Keleş;”Bu sevinç hepimizi mutlu etmiştir. Ülkemizin, İlimizin ve İlçemizin adını uluslar arası organizasyonlarda duyurmak ve dereceler elde etmek çok önemli. Allahtan dileğim Şahsım ve Ülkemdeki tüm Sporcuların nice nice başarılı dereceler elde ederek Ülke Bayrağımızın Dalgalanmasına katkı sağlamasıdır. Ben dereceye giren tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize gönülden teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.