Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adıyaman’daki 110 faal tescilli spor kulübüne Spor Malzemesi dağıtıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Bakanlık tarafından gönderilen yardımların TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekillerimiz Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Fehmi Husrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez’in de katıldığı bir törenle dağıtıldığını söyledi.

İlimizde faaliyet gösteren spor kulüplerini her zaman önemsediklerini belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “Gençlerimizin spor yapmasından her zaman gurur duyuyoruz. Amacımız 7’den 70’e her kesimi sporla buluşturabilmek. Bugün itibariyle on binlerce gencimize spor imkânı sunacak yeni tesislerimiz var. Her geçen gün bunlara yenilerini eklemek için gayret ediyoruz. Umarım gelecekte Adıyaman Bölgenin spor anlamında en önemli merkezlerinden biri olarak başta Milli olmak üzere uluslar arası müsabakalarda ilimizien iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bakanlığımızın yardımlarından faydalanan tüm kulüplerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adıyaman’daki 110 faal tescilli spor kulüplerine yapılan Spor Malzemesi yardımından sonra protokol üyeleri ve kulüpler topluca hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.