Adıyaman’da Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Kapalı Salonlarında düzenlenen Okullararası B Gençler Voleybol turnuvası sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 6-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Okullararası B Gençler Voleybol turnuvasına 12 ilden kız ve erkek olmak üzere 16 takımdan yaklaşık 180 sporcu, 16 idareci, 16 antrenör ve 15 hakemin katılımı ile Adıyaman’da sona erdiğini söyledi.

Voleybol branşında yüzlerce sporcunun Adıyaman’da centilmence mücadele ettiğini belirten İl Müdür Vekili Keleş, “Spora ilgisi olan tüm Adıyamanlı gençlerin maçları izlemek için göstermiş olduğu ilgi bizleri çok mutlu etti. Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye, Van, Ankara, Elazığ, Muş, İzmir ve İstanbul illerinden ilimize gelen sporcu gençlerimiz kıyasıya mücadelelerinin ardından hafta sonunu ilimizde keyifle geçirdi. Müsabakalar sonrasında ilk ikiye giren kız ve erkek takımlarımız elde ettikleri başarı ile Türkiye Şampiyonası katılmaya hak kazandı. Ben tüm takımlarımıza, sporcularımıza, antrenör ve idarecilerimize elde ettikleri başarılardan dolayı teşekkür ediyor, kutluyorum” dedi.

Erkeklerde İstanbul Özel Kartal Eğitim Rasyonel Açılım Anadolu Lisesi ve Ankara Özel İncek Okyanus Anadolu Lisesi gruplarında 1. Olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kızlarda ise Ankara Okyanus Koleji ve İstanbul Üsküdar Amerikan Lisesi 1. Olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda düzenlenen final maçlarının ardından dereceye takımlara madalya ve başarı belgelerini İl Müdürü Fikret Keleş tarafından takdim edildi.