Adıyaman 20 – 23 Şubat tarihleri arasında Hentbol ve Cimnastik Grup müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Spor faaliyetleri anlamında büyük organizasyonlara ev sahipliği yaparak Adıyaman’ın tanıtımına katkı sağlamaya devam ettiklerini söyledi.

Şubat ayı içerisinde Hentbol ve Cimnastik olmak üzere iki farklı branşta yüzlerce sporcuyu Adıyaman’da misafir edeceklerini belirten İl Müdürü Fikret Keleş: ”Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire başkanlığın faaliyet programında yer alan Yıldızlar Kız – Erkek Hentbol Grup Müsabakaları 20 – 23 Şubat tarihleri arasında Kızlar Yeni Mahalle Spor Salonu Erkekler ise Belediye Spor Salonunda yapılacaktır. Yıldızlar Kız – Erkek Hentbol Grup Müsabakalarına 11 ilden Kız – Erkek takımından 500 sporcu 50 antrenör ve idareci olmak üzere 550 kişi katılacak.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Cimnastik Grup müsabakaları ise 21 – 23 Şubat tarihleri arasında Yeni Mahalle Cimnastik Salonunda yapılacak. Müsabakalara 10 ilden Kız ve Erkek takımları olmak üzere 120 sporcu 30 antrenör ve idareci olmak üzere 150 kişi katılacak.

Sonuç olarak farklı branşlarda 3 gün sürecek olan müsabakalarda binlerce sporcu, antrenör ve idareciyi ilimizde misafir edeceğiz” dedi.