Antalya ilinde 23 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında yapılan U10 -12-14 yaş Eskrim Flöre ve U10 Bayan Flöre branşındaki müsabakalarda Adıyamanlı Eskrim Sporcularımızdan Özüm Tatar ve U14 Bayan Flöre branşında Elif Naz Hayber bronz madalya kazandı.

Zagreb’de 15 - 16 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak olan U14 Avrupa Circuit müsabakalarına katılacak olan Milli Eskrim Sporcularımızdan Elif Naz Hayber, Duru Hayber müsabakalar öncesi Antrenör Fatih Güneş ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret ederek katılacakları şampiyona hakkında görüştüler.

Adıyaman’ın Eskrim branşında oldukça başarılı olduğuna dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş;” Zagreb’de yapılacak olan U14 Avrupa Circuit müsabakalarına katılacak olan sporcularımız ve antrenörlerimizin İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımız tamdır. Ülkemizden 30 sporcunun katılacağı müsabakalara Adıyaman’dan 2 sporcu ile katılım sağlayacağız, bu bizim ve aynı zamanda ilimizin eskrim sporuna verdiği emekler anlamında büyük bir başarıdır. Ben sporcularımıza ve antrenörlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.