Türkiye Kürek Federasyonu tarafından 28 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesindeki Tabiat Parkı olan Gölbaşı Gölünde Fenerbahçe Spor Kulübü, Adıyaman Gençlik Spor Kulübü, Van Edremit Belediyesi Spor Kulübü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübünden toplam 13 sporcunun katılımı ile başlayan Milli Takım Güç Geliştirme Kampı sona erdi.
Milli Takım Antrenörü Salih Yıldırım ve Milli Takım Kampına katılan sporcular Adıyaman’da geçirdikleri süre içerisinde gördükleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Adıyaman’da sizleri ağırlamaktan ve misafir etmek büyük bir mutluluk duyduk diyen İl Müdürü Fikret Keleş, Türkiye Kürek Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Milli Takım Kampı iyi bir başlangıç oldu. Gelecekte daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak için hazırlanıyoruz diyerek tüm sporculara teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, kendisini ziyaret gelen Milli Takım Antrenörü Salih Yıldırım ve Milli Takım Kampına katılan sporcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.