Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde TBBDF Adıyaman İl Temsilciliği ve Adıyaman Park AVM işbirliği ile “Anneler Günü (Kadınlar) Bowling İl Birinciliği” yarışmaları düzenlendi.  
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş: ”Anneler Günü nedeniyle Adıyaman Park AVM ‘de yapılan “Anneler Günü (Kadınlar) Bowling İl Birinciliği” yarışmalarına katılan 59 annenin bowling müsabakalarına ilgisi gerçekten hepimizi mutlu etti. Gelecekte ev hanımlarını spora teşvik etmek için farklı aktiviteler düzenleyerek onları bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Ben müsabakalara katılan tüm annelere ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve Adıyaman Park AVM yetkililerine ve Lets Get Fun Bowling Salonu işletmecisi Sadin Karakaş’a teşekkür ederim” dedi. 
Adıyaman Park AVM Genel Müdürü Abuzer Karaca özelikle sosyal ve sportif faaliyetleri önemsediklerini bu tür etkinlikler için her zaman hazır olduklarını belirterek, Park AVM’nin Adıyamanlıların olduğunu Anneleri her zaman ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade ederek müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Dereceye giren Annelere Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman Park AVM Genel Müdürü Abuzer Karaca, Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri, Şube Müdürü Zeynel Abidin Şenlik ve Park AVM Operasyon Müdürü Ahmet Kayakuş tarafından çeşitli ödüller verildi.  
Yarışmalar sonunda Filiz Kaya 129 puanla birinci olurken, Ümmihan Yay 115 puanla ikinci, Sayime Sağır 107 puanla üçüncü, Zahide Bozgün 106 puanla dördüncü oldu.  
Yarışmalar sonunda anneleri motive etmek adına dereceye giren annelere ilk dört dereceyi elde edenlere hediye çeki, madalya, katılım belgesi ve katılım sağlayan tüm annelere Anneler Günü temalı magnet hediye edildi.