Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarındaki Glyfada’da yapılan Balkan Yürüyüş Şampiyonasına katılan Adıyaman bu yıl iki bronz madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza attı.  
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Atletizm Milli Sporcularımızdan 20 km de Kader Dost 3.lük elde ederken 35 km de Bedriye Tekin 3.lük olarak yarışı tamamlamıştır” dedi.  
“Atletizm sporcularımızı bir gün mutlaka olimpiyatlarda göreceğimize inanıyorum” diyen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş: ”Katıldıkları her yarışta mutlak suretle derece elde etmeden gelmeyen atletizm sporcularımızın gelecekte çok büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bizlere her yarışta elde ettikleri dereceyle şampiyonluklar getiren bayan atletizm sporcularımıza ilimiz adına teşekkür ediyorum. Sporcularımızı bu seviyeye getiren ve yetiştiren antrenörlerimize de başarılar diliyorum” dedi.  
Elde ettikleri başarıları İl Müdürü Fikret Keleş ile paylaşan Atletizm Sporcumuz Bedriye Tekin, Atletizm İl Temsilcisi Mehmet Seyit Durmuş ve Antrenör İbrahim Sabaş hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.