Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Badminton Federasyonu As Başkanı Akif Sıtkı Esen, Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Demir, Genel Sekter İsa Ayan ile birlikte, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e ziyaret etti.  

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e Badminton branşında göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından ve sporculara sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Adıyaman’da gelecekte farklı mekânlarda daha büyük organizasyonlar yapabilmek için sizlere elimizden gelen desteği vermekten mutluluk duyduklarını söyledi. 

Adıyaman’da Badminton branşında çok başarılı sporcular yetiştiğine dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş: ”Spor Adıyamanlı gençler için adeta bir tutku haline dönüştü. Bu durumdan çok memnunuz. Çünkü gençlerimizin sokak kültüründen ve kötü alışkanlıklardan uzakta spor kültürü ile yetişmesi gelecekte kendilerini başarıya götürecektir. Federasyon olarak sizlerin de ilimizde desteği ve sağladığı katkılar için ayrıca teşekkür ederim. Umarım gelecekte çok daha büyük yarışmalara ev sahipliği yaparız. Ben ilimizi ve müdürlüğümüzü ziyaretlerinden dolayı Federasyon Başkanımız Murat Özmekik ve heyetine teşekkür ederim” dedi.  

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e Türk Badmintonuna vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.