"Geleceğe Nefes Projesi" kapsamında Adıyaman (KYK) Yurt Müdürlüğü bahçesine bin adet fidan can buldu.
Her yıl 11 Kasım da tüm yurt genelinde “Milli Ağaçlandırma” Günü kapsamında “ Bugün Fidan, Yarın Nefes” anlayışıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu yıl binlerce fidanı toprakla buluşturuyoruz.


Adıyaman Yurt Müdürlüğü bahçesine 1000 adet fidanı toprakla buluşturduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Milli Ağaçlandırma Günü ve Geleceğe Nefes Kampanyası kapsamında Kurum Personeli arkadaşlarımızla beraber daha yeşil bir Türkiye için fidanlarımızı toprakla buluşturduk ”dedi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Gelecek nesillere sağlıklı, temiz ve yaşanılabilir bir Adıyaman bırakmak amacıyla çocuklarımıza da ağaç ve doğa sevgisi kazandırmak amacıyla hep birlikte binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Amacımız gençlere ve öğrencilerimize farkındalık yaratmak ve onlarla birlikte bu projeyi sürekli aktif hale getirmek” dedi. 


Adıyaman (KYK) Yurt Müdürlüğü bahçesine “Milli Ağaçlandırma” Günü kapsamında “ Bugün Fidan, Yarın Nefes” etkinliğine Hizmet Müdürleri, Yurt Müdürleri, Şube Müdürleri ve Kurum personelleri katıldı.