Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 81 ilde 23-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Spor Haftası, Sümerveler Atletizm Pistinde düzenlenen açılış töreni ile start aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Avrupa Spor Haftasının çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttıran önemli bir proje olduğunu söyledi. 


SPORDA MOTİVASYON ÖNEMLİ
İl Müdürü Fikret Keleş; ”Avrupa Spor Haftası kapsamında “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” etkinliği 81 ilde eşzamanlı olarak ilimizde farklı aktivitelerle maske ve mesafe kuralların dikkat edilerek gerçekleştirilecek. Tüm dünyayı saran Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Ancak bu süreçte bütün spor tesislerimizin bakımı, hijyen kurallarına uygun dezenfeksiyon çalışmaları sürekli yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte her şey normale döndüğümüzde tüm aktivitelerimizi daha yoğun katılım ile gerçekleştireceğiz. Bu süreçte bizim için gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve canlı tutmak çok önemli. Tesislerimizden 7/24 faydalanan tüm Antrenörlerimizin hepsi sporcularımızın motivasyonu artırıcı antrenmanlarla gençlerimizin spordan uzak kalmaması için özveri ile çalışmalarına devam ediyor” dedi.


“BEACTIVE” ETKİNLİKLERİNİ DESTEKLE SERTİFİKANI AL! – PROJEYE DAHİL OL!
Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri adı ile yapılacak olan “BeActive” etkinliklerini destekleyerek “Harekette Ben de Varım” diyebilir, aşağıda yer alan linki tıklayarak kendi adınıza düzenlenmiş olan Sertifikanızı alabilirsiniz
Sertifikanızı almak için: http://www.ulusalwellnessgunleri.com/projeye-dahil-ol