Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın'' projesi kapsamında Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şubat Ayında etkinlikleri ile 81 il arasında öne çıkan ilk 5 il arasında yerini aldı.

Cumhurbaşkanlığı'nın ikinci 100 günlük eylem planı kapsamında Adıyaman 100.Yıl Yüzme Havuzunda, ilkokulda okuyan öğrencilerimizin yanı sıra tüm öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza Antrenörlerimizin gözetiminde haftanın 4 günü yüzme eğitimleri veriliyor diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 2019 yılı itibariyle 2.282 erkek 2. 004 kız olmak üzere toplam 4.286 öğrenci ve vatandaşımıza “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında eğitim verildiğini söyledi.

Adıyaman’da spora olan ilginin her gecen gün arttığına dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Keleş; Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün İl Müdürlükleri kapsamında Şubat Ayı Etkinliklerinde öne Çıkan İl Müdürlüğümüzün seçilmesi bu birlik ve beraberliğin aynı zamanda yakaladığımız sinerjinin bir sonucudur. Halkımızın spora, gençlik faaliyetlerine teşvikinin sağlanması, toplumun her kesiminin gençlik ve spor hizmetleri ile bütünleşmesi için yeni faaliyetler ve projeler ile yolumuza devam edeceğiz. Emek sarfeden tüm personellerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi