Hayrat Vakfı ve Adıyaman Altınbaşak Eğitim ve Kültür Derneği Şube Başkanı  İlyas Buçakçı ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

İl Müdürü Bağcı’yı ziyaret eden Hayrat Vakfı ve Adıyaman Altınbaşak Eğitim ve Kültür Derneği Şube Başkanı  İlyas Buçakçı ile yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Derneklerin ortaklaşa düzelenmiş olduğu yaz okulları kapsamında yaklaşık 550 genç öğrenciye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde Kuranı Kerim, Siyer, Akait ve İlmihâl dersleri olmak üzere ücretsiz kurslar verildi. 

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hayrat Vakfı işbirliği ile Adıyaman Gençlik Merkezinde Osmanlıca Dersleri kursları verilmekte olup,  bu kurslara Üniversite öğrencilerinin tarih ve edebiyat bölümü öğrencilerinin ilgisinin çok olduğunu belirten Şube Başkanı İlyas Buçakçı;” Düzenlenen kurslar için sağlamış olduğunuz imkânlar ve desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcıya teşekkür ederiz” dedi.

Hayrat Vakfı ve Adıyaman Altınbaşak Eğitim ve Kültür Derneği Şube Başkanı  İlyas Buçakçı, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya Teşekkür Plaketi takdim etti.