Adıyaman Gençlik Merkezi Bilardo salonunda 3 – 9 Ocak tarihleri arasında düzenlenen 18 erkek 9 bayan olmak üzere toplam 27 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 3 Bant Bilardo Turnuvası il birinciliği yarışmalarına oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş;”Adıyamanlı gençlerin Gençlik Merkezinde açtığımız Bilardo Salonunda profesyonel birer sporcu olarak yetişmelerinden büyük bir mutluluk duyuyoruz. Her yıl düzenlediğimiz turnuvalarda derece yapan sporcularımız önemli başarılara imza atarak ilimizi bütün turnuvalarda temsil etmeye başladılar. Ben düzenlenen bilardo turnuvasına katılan ve derece yapan bütün sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Erkekler kategorisinde Birincilik elde eden Memet Yağar, İkincilik elde eden Ferhat Akay ve Üçüncülük elde eden Burhan Kömüroğlu ile Ahmet Yenigün elde ederken Kızlar kategorisinde Birincilik Büşra Klavuz, ikincilik elde eden Banu Erdem ve Üçüncülük elde eden Aslı Uyanık ile Yıldız İspiri tebrik eden İl Müdürü Fikret Keleş, sporcuların kupa ve madalyalarını Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya ile birlikte takdim etti.

Adıyaman’da dereceye giren Bilardo sporcuları 15 – 29 Şubat tarihleri arasında Antalya Belekte yapılacak olan 1.Etap Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.